Over ons

Totalcare4U, zorgt al meerdere jaren voor een totaal aan trainingen op het gebied van BHV, EHBO en acute hulpverlening. Het is een bedrijf dat is opgericht door twee enthousiaste mensen die beide werkzaam zijn vanuit de praktijk en beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van spoedeisende hulp en de educatie hiervan.

Totalcare4U, de thuishaven voor diverse opmaat opleidingen.
Opleidingen zijn niet alleen gericht op het behalen van een diploma maar ook op het gevoel van de cursist dat ze ook daadwerkelijk weten wat ze moeten doen als het er op aan komt in de praktijk. Tenslotte hebben onze instructeurs allen ruime ervaring binnen de ambulancezorg, intensive care, anesthesie of spoedeisende hulp.

Wij danken u alvast voor uw bezoek aan onze website,

Harald Speek en Joost van Raak

Opleidingen &  Trainingen

Overzicht van ons aanbod, klik op gewenste cursus/training voor meer informatie.

MEDISCHE
ASSISTENTIE

Medische assistentie voor elk evenement of oefening. Voor meer info klik op het icoon.

LPLHB

Landelijke ambulance & meldkamer protocollen hebben een uitgave “Levensreddend handelen door de brandweer” (LPLHB) gemaakt

VCA

Alle VCA opleidingen worden zowel klassikaal als per E-learning module aangeboden. Voor meer info, klik op het icoon.

EHBO

De opleiding EHBO & EHBO bij kinderen  leidt op tot het landelijk erkende diploma van het Oranje Kruis. Voor meer info, klik op het icoon.

BHV

BHV opleidingen en  BHV herhaling. Voor meer info, klik op het icoon.

(P)BLS

Tijdens deze cursus worden uw reanimatie vaardigheden beoordeeld en daar waar nodig verder verbeterd. Voor meer info, klik op het icoon.