EHBO

Dagelijks gebeuren er ongelukken. Thuis, op straat of op het werk. Variërend van ernstige tot minder ernstige ongevallen.
Nog te vaak wordt er bij een ongeluk vertrouwd op het initiatief van een voorbijganger of collega of wacht men op een arts of een ambulance. In zo'n geval kan een EHBO-cursus van levensbelang zijn!

Na het volgen van deze opleidingscursus tot Eerste Hulp Verlener EHBO ben je in staat om op een juiste wijze eerste hulp te verlenen aan een medemens. Bovendien kun je met inzicht en kennis van letsels helpen om ongelukken te voorkomen.

De opleiding eerste hulp leidt op tot het landelijk erkende diploma Eerste Hulp Verlener van het Oranje Kruis, ook deze cursus kan ondersteund worden middels onze E-learning module. Examen:
Na de opleiding zal er een examen worden afgenomen door een team van het Oranje Kruis. Het examen wordt zowel praktisch als theoretisch afgenomen.  

Eerste Hulp Bij Kinderen

De cursus EHBO bij kinderen wordt gegeven voor iedereen die met kinderen in zijn werksituatie of omgeving te maken heeft. Denk aan bijvoorbeeld (gast)ouders, leerkrachten, leidsters in een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal en verenigingen.

Onze cursus kinder-EHBO is geen reguliere EHBO-cursus. Het is een cursus bedoeld voor iedereen die dagelijks met kinderen omgaat en voldoet aan de eindtermen van het Oranje Kruis of NIBHV. Na het volgen van deze cursus ontvangt u het certificaat bij kinderen van het Oranje Kruis of NIBHV. Ook bestaat de mogelijkheid deze cursus via onze E-learning module te volgen. Wist u,
Dat veel zorgverzekeraars een EHBO cursus geheel of gedeeltelijk vergoeden. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Opleidingen &  Trainingen

Overzicht van ons aanbod, klik op gewenste cursus/training voor meer informatie.

MEDISCHE
ASSISTENTIE

Medische assistentie voor elk evenement of oefening. Voor meer info klik op het icoon.

LPLHB

Landelijke ambulance & meldkamer protocollen hebben een uitgave “Levensreddend handelen door de brandweer” (LPLHB) gemaakt

VCA

Alle VCA opleidingen worden zowel klassikaal als per E-learning module aangeboden. Voor meer info, klik op het icoon.

EHBO

De opleiding EHBO & EHBO bij kinderen  leidt op tot het landelijk erkende diploma van het Oranje Kruis. Voor meer info, klik op het icoon.

BHV

BHV opleidingen en  BHV herhaling. Voor meer info, klik op het icoon.

(P)BLS

Tijdens deze cursus worden uw reanimatie vaardigheden beoordeeld en daar waar nodig verder verbeterd. Voor meer info, klik op het icoon.